Poliţiştii de la transporturi din Olt au făcut, joi dimineaţă, cinci percheziţii la locuinţele unor persoane bănuite de contrabandă cu ţigări, în urma cărora au ridicat, în vederea continuării cercetărilor, peste 95.000 de ţigări, 35 de kilograme de articole pirotehnice, peste 120.000 de lei şi 3.100 de euro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Poliţiei Române, joi dimineaţă, poliţiştii Biroului Judeţean de Poliţie Transporturi Olt au făcut cinci percheziţii în trei localităţi din judeţ, la locuinţele unor persoane bănuite de contrabandă cu ţigări.

În urma percheziţiilor, făcute în localităţile Rusăneşti, Tia Mare şi Brastavăţu, poliţiştii au descoperit şi au ridicat, în vederea continuării cercetărilor, peste 95.000 de ţigări, de diverse mărci, fără a avea aplicate timbre de marcaj fiscal, precum şi 35 de kilograme de articole pirotehnice.

Totodată, au fost indisponibilizaţi 121.900 de lei şi 3.100 de euro.

Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de contrabandă şi operaţiuni cu articole pirotehnice, fără drept.

Activităţile au beneficiat de sprijinul poliţiştilor Serviciului pentru Acţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Judeţene Olt.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.