Poliţiştii din Ilfov caută două minore în vârstă de 13 ani, care au plecat miercuri dimineaţă, din comuna Clinceni şi nu s-au mai întors la domiciliile lor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Din primele verificări, a rezultat  că una dintre minore a plecat în dimineaţa zilei de  05 februarie spre Liceul cu program sportiv din comuna Clinceni din Judeţul Ilfov, însă, de fapt, aceasta nu s-a deplasat la unitatea de învăţământ menţionată, ci a mers la domiciliul unei prietene, unde şi-a lăsat ghiozdanul, după care amândouă  au plecat într-o direcţie necunoscută”, a transmis, miercuri seară, IPJ Ilfov.

Cele două fete au 13 ani şi nu au revenit la domiciliile lor.

Cele două fete sunt:

1. Pelin Andreea Cristina, înălţime aproximativ 1,50 m, greutate 50 de kg, păr negru lung, ochii căprui. La momentul dispariţiei purta  o geacă de culoare verde cu blană la guler şi pantaloni de culoare închisă.

2. Lungu Andreea Sara- nu se cunosc semnalmentele sau articolele de îmbrăcăminte.

Persoanele care pot oferi detalii despre cele două minore dispărute sunt rugate să apeleze numărul unic de urgenţă 112 sau cea mai apropiată unitate de Poliţie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.