Poliţiştii din Dâmboviţa caută, joi după-amiază, un tânăr de 20 de ani fără permis de conduccere care a accidentat grav o femeie pe o trecere de pietoni din Găeşti şi a fugit, maşina fiind abandonată în zona localităţii Mogoşani. Din primele informaţii, femeia va fi transportată la Spitalul Floreasca din Capitală.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Reprezentanţii Poliţiei Judeţene Dâmboviţa au anunţat, joi după-amiază, că o femeie a fost accidentată pe o trecere de pietoni din Găeşti, iar şoferul a fugit de la locul accidentului, maşina fiind găsită în zona localităţii Mogoşani. Potrivit primelor informaţii, femeia, în vârstă de 40 de ani, a fost grav rănită şi va fi transportată la Spitalul Floreasca din Capitală. Poliţiştii au demarat cercetările şi au reuşit să afle că maşina a fost condusă de un tânăr de 20 de ani din Cobia, care nu posedă permis. Mai multe echipaje de poliţie îl caută acum pe şofer.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.