Poliţiştii din Constanţa au confiscat de pe două nave sosite din China mărfuri susceptibile a fi contrafăcute, în valoare de peste 700.000 de lei, fiind făcute cercetări faţă de reprezentanţii unor societăţi comerciale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Poliţiştii Serviciului de Poliţie Transporturi Maritime – Biroul de Poliţie Transporturi Navale Constanţa Sud - Agigea au verificat, joi şi vineri, operaţiunile de import - export, pentru depistarea produselor contrafăcute sau piratate.

În urma acţiunii, poliţiştii au descoperit pe două nave sosite din China mai multe containere, în care erau depozitate mărfuri susceptibile a fi contrafăcute.

Astfel, poliţiştii au găsit 400 de DVR-uri, 1.000 de cabluri “HDMI” şi 100.800 de sticluţe inscripţionate cu diferite mărci figurative, bunuri susceptibile a aduce atingere drepturilor de proprietate intelectuală.

”Bunurile în cauză, cu o valoare estimată de peste 700.000 de lei, au fost indisponibilizate, iar în cauză a fost întocmit un dosar penal, efectuându-se cercetări faţă de reprezentanţii unor societăţi comerciale, pentru punere în circulaţie de mărfuri contrafăcute”, se arată într-un comunicat de sâmbătă al Poliţiei Române.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.