Un copil a fost rănit, vineri, de un dulap, într-un centru comercial din Bucureşti, dar poliţiştii şi echipajul de prim ajutor sosiţi acolo nu l-au mai găsit pe acesta şi pe părinţii lui. Familia a fost identificată ulterior, copilul fiind la spital. Poliţiştii fac cercetări în acest caz.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"În data de 20.05.2022, prin apel 112, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti a fost sesizată cu privire la faptul că un minor ar fi fost lovit, în incinta unui complex comercial, de un dulap", a transmis Poliţia Capitalei.
 
Poliţiştii de la Secţia 8 şi echipajul de prim ajutor care au ajuns acolo nu l-au mai găsit pe copil.
 
"Din primele verificări a rezultat ca acest eveniment a avut loc, dar imediat părinţii şi copilul ar fi părăsit locaţia. În urma verificarilor efectuate de către Secţia 8 Poliţie, a fost identificată familia, minorul fiind la acest moment în evaluare medicală la un spital din sectorul 1. Se efectuează cercetări în vederea stabilirii situaţiei de fapt şi de drept", a arătat sursa citată.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.