Poliţiştii din Bistriţa-Năsăud caută un motociclist, suspectat că a accidentat grav un copil de 5 ani şi a fugit de la locul accidentului. Copilul este în stare gravă, intubat, fiind preluat de un elicopter SMURD.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În aceste momente poliţiştii desfăşoară activităţi de căutare pentru depistarea unui motociclist care ar fi accidentat un copil în vârstă de 5 ani, după care a plecat de la faţa locului. Accidentul a avut loc astăzi, în jurul orei 14.00, pe drumul judeţean 172, în localitatea Floreşti. Rugăm pe cei care pot oferi date care pot conduce la identificarea acestuia să anunţe la cea mai apropiată unitate de poliţie sau să sune la 112”, a transmis, vineri, IPJ Bistriţa Năsăud.

La rândul lor, reprezentanţii ISU au recizat că victima este în stare gravă, intubată.

”Echipajul de terapie intensivă mobilă îl intubează şi îl pregăteşte pentru a fi preluat de  elicopterul SMURD”, a transmis ISU Bistriţa-Năsăud.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.