Poliţiştii de frontieră de la Nădlac II, judeţul Arad, împreună cu angajaţi ai Comisariatului Judeţean Arad din cadrul Gărzii Naţionale de Mediu, nu au permis intrarea în ţară a şapte mijloace de transport încărcate cu bunuri considerate a fi deşeuri, pentru care şoferii nu au putut prezenta documente necesare importului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac II, împreună cu lucrători ai Comisariatului Judeţean Arad din cadrul Gărzii Naţionale de Mediu, au efectuat controlul, la intrarea în ţară, asupra a şapte automarfare înmatriculate în România, Serbia şi Polonia şi conduse de cetăţeni români, sârbi şi polonezi. Aceştia transportau, în total 136.935 kilograme deşeuri, constând în textile uzate şi metale neferoase, bunuri care proveneau de la societăţi comerciale din Anglia, Germania şi Elveţia, pentru firme din România”, se precizează într-un comunicat de presă, de marţi al Poliţiei de Frontieră.
 
Potrivit sursei citate, existând suspiciuni cu privire la legalitatea transporturilor, poliţiştii de frontieră au solicitat sprijin autorizat reprezentanţilor Comisariatului Judeţean Arad din cadrul Gărzii Naţionale de Mediu, stabilind că şoferii nu deţin documente complete necesare importului de deşeuri.
 
Autorităţile de control nu au permis accesul pe teritoriul României pentru aceste mijloace de transport.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.