Poliţiştii de frontieră au găsit cinci sturioni vii în plase de pescuit din Delta Dunării, iar aceştia au fost eliberaţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Garda de Coastă a anunţat vineri, că poliţiştii de frontieră din cadrul Grupului de Nave Sulina au desfăşurat o acţiune pe linia prevenirii şi combaterii braconajului piscicol în Delta Dunării şi au descoperit în Golful Musura, înşiruiri de plase în lungime totală de 1125 metri cu o captură de cinci exemplare de sturion, în stare vie. 
“Peştele a fost redat mediului natural, iar plasele tip ohane, în valoare de 5.000 lei, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.
În cauză poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii unor infracţiuni la regimul braconajului piscicol, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Tulcea”, a precizat Garda de Coastă.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.