Poliţiştii bucureşteni fac verificări după ce două geamuri ale unui tramvai au fost spate vineri dimineaţa, în timp ce vehiculul se afla în circulaţie, existând suspiciuni că s-ar fi tras cu o armă în direcţia acestuia. Nu au existat persoane rănite.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit Poliţiei Capitalei, vineri dimineaţa, poliţiştii au fost sesizaţi în legătură cu  faptul că un tramvai care circula pe Şoseaua Viilor a fost lovit cu un obiect care a spart două geamuri ale vehiculului - traversând zona destinată călătorilor. Nicio persoană nu a fost rănită în urma acestui incident. 
“La acest moment se efectuează verificări în vederea stabilirii cauzelor şi condiţiilor în care s-a produs evenimentul, precum şi pentru identificarea obiectului care a produs distrugerea”, a transmis Poliţia Capitalei.  
Cercetările sunt efectuate de Secţia 18 Poliţie, cu sprijinul Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.