Poliţiştii au folosit, vineri, armamentul din dotare, trăgând două focuri de armă în plan vertical, pentru prinderea a trei bărbaţi care au furat telefoane, laptopuri şi camere foto dintr-un magazin din Craiova. Ei au încercat să fugă de la locul faptei cu O maşină pe care aplicaseră numere de înmatriculare false.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj, vineri, poliţiştii au depistat în flagrant delict trei bărbaţi, cu vârste cuprinse între 33 şi 49 de ani, din Bucureşti, Sighetul Marmaţiei şi Roman, care ar fi pătruns prin efracţie în incinta unui magazin care comercializa produse electronice, din Craiova.

Pentru depistarea acestora, poliţiştii au efectuat uz de armă, trăgând două focuri de armă, în plan vertical.

În urma cercetărilor, oamenii legii au stabilit că bărbaţii respectivi ar fi furat telefoane mobile, laptopuri şi camere de fotografiat digitale, iar apoi ar fi încercat să părăsească locul faptei cu un autoturism, ce ar fi avut aplicate numere false de înmatriculare. Acestea au fost furate în noaptea de 31 ianuarie/1 februarie, de la un autoturism, parcat pe o stradă din Craiova.

Poliţiştii au reuşit să recupereze, în totalitate, bunurile sustrase şi să le restituite reprezentanţilor societăţii comerciale respective.

În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat şi conducerea unui vehicul cu numere false. Cercetările continuă pentru documentarea întregii activităţi infracţionale şi luarea măsurilor legale faţă de persoanele implicate.

La activităţi au participat şi poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj, acestea beneficiind şi de sprijinul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din Poliţia Română.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.