Poliţiştii din Alexandria au intervenit, joi seară, la un scandal, fiind nevoie să tragă două focuri de armă pentru potolorea participanţilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”La data de 17  noiembrie a.c., ora 18:17, Poliţia Municipiului Alexandria a fost sesizată prin Sistemul Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă 112, de un cetăţean din municipiul Alexandria, pentru a  interveni la un eveniment”m a transmis, joi seară, IPJ Teleorman.  

Sursa citată a precizat că la faţa locului s-a deplasat o patrulă mixtă de ordine publică, iar în momentul în care a legitimat una dintre persoane, de sex masculin, aflată la adresa respectivă, aceasta, împreună cu alte 4-5 persoane, au devenit recalcitrante.   

”Pentru aplanarea conflictului, au fost executate două focuri de avertisment în plan vertical de către unul din membrii patrulei”, au mai transmis poliţiştii.  

Aceştia fac cercetări la faţa locului pentru a stabili de la ce a pornit scandalul şi pentru a lua măsurile care se impun.  

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.