Poliţia Română anunţă, marţi, că în ultimele 24 de ore, poliţiştii au intervenit la 3.088 de solicitări ale cetăţenilor şi au constatat 800 de infracţiuni. În a doua zi de Crăciun, oamenii legii au intervenit la 3.088 de evenimente, dintre care 2.683 au fost sesizate de cetăţeni prin 112, iar 118 persoane au fost surprinse în flagrant delict.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În ultimele 24 de ore, poliţiştii au intervenit la 3.088 de solicitări ale cetăţenilor şi au constatat 800 de infracţiuni. La data de 26 decembrie a.c., poliţiştii au acţionat, la nivel naţional, pentru a preveni faptele antisociale, organizând 304 acţiuni. Au intervenit la 3.088 de evenimente, dintre care 2.683 au fost sesizate de cetăţeni prin 112”, anunţă Poliţia Română.

”În urma activităţilor, au fost constatate 800 de infracţiuni, 118 persoane fiind surprinse în flagrant delict. De asemenea, au fost depistate 11 persoane urmărite naţional, iar în cauzele instrumentate au fost dispuse 25 de măsuri preventive”, spun autorităţile.

Pentru alte nereguli constatate, poliţiştii au aplicat 3.825 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 1.561.335 de lei. În trafic, poliţiştii rutieri au acţionat pentru creşterea siguranţei în trafic, fiind constatate 127 de infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice. Au fost reţinute 399 de permise de conducere şi au fost retrase 148 de certificate de înmatriculare, se mai precizează în comunicat. Poliţia Română acţionează permanent pentru prevenirea şi combaterea oricăror evenimente care pot afecta liniştea comunităţii şi, totodată, este pregătită să intervină atunci când situaţia o impune, mai arată comunicatul oficial.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.