Poliţiştii au intervenit, joi, la peste 2.600 de sesizări, iar în urma activităţilor desfăşurate în teren au aplicat peste 4.300 de sancţiuni contravenţionale persoanelor care au încălcat normele legale în vigoare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Astfel, peste 10.000 de poliţişti au acţionat, în dispozitivul curent, la nivel naţional, pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice. Au fost organizate peste 200 de acţiuni şi s-a intervenit la 2.666 de evenimente, dintre care 2.226 sesizate prin 112.

În urma activităţilor, au fost constatate 781 de infracţiuni, 109 persoane fiind surprinse în flagrant delict.

De asemenea, au fost depistate 11 persoane urmărite naţional sau internaţional, iar în cauzele instrumentate au fost dispuse 31 de măsuri preventive.

Pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 4.356 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 1.600.000 de lei şi au confiscat bunuri în valoare de aproape 200.000 de lei.

Poliţiştii rutieri au acţionat pentru creşterea siguranţei în trafic, fiind constatate 83 de infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice. Au fost reţinute 307 permise de conducere şi au fost retrase 69 de certificate de înmatriculare.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.