Poliţiştii au intervenit duminică la 2.435 de evenimente, majoritatea sesizate prin 112, şi au fost aplicate amenzi a căror valoare se ridică la 1.061.000 de lei. De asemenea, au fost reţinute 266 de permise de conducere şi au fost retrase 36 de certificate de înmatriculare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"În ziua de 28 aprilie a.c., poliţiştii au intervenit la 2.435 de evenimente, pentru a oferi ajutor celor aflaţi în nevoie sau pentru a menţine liniştea şi ordinea publică. Cea mai mare parte a acestora, respectiv 2.049, au fost sesizate prin 112. Poliţişti au acţionat în sistem integrat, alături de alte structuri ale Ministerului Afacerilor Interne, pentru siguranţa cetăţenilor şi liniştea comunităţilor. Astfel, au fost constatate 653 de infracţiuni, 88 de persoane fiind surprinse în flagrant delict", anunţă Poliţia.

De asemenea, au fost depistate 3 persoane urmărite naţional sau internaţional, iar în cauzele instrumentate au fost dispuse 19 măsuri preventive.

Pentru abaterile de la normele contravenţionale, poliţiştii au aplicat 2.842 de sancţiuni, a căror valoare se ridică la 1.061.000 de lei, iar ca măsuri complementare, au confiscat sau indisponibilizat bunuri de aproape 3.000 de lei.

În trafic, poliţiştii rutieri au acţionat cu 269 de aparate radar pentru prevenirea accidentelor de circulaţie, fiind constatate 118 infracţiuni la regimul rutier. Totodată, au fost reţinute 266 de permise de conducere şi retrase 36 de certificate de înmatriculare.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.