Poliţiştii i-au identificat, miercuri seară, şi pe ultimii doi tineri implicaţi în agresiunea de la Liceul Teoretic „Eugen Lovinescu” din Capitală. Aceştia au fost duşi la audieri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Au fost identificaţi şi conduşi la audieri şi ceilalti doi tineri faţă de care există indicii că ar fi participat la conflict”, a anunţat, miercuri seară, Poliţia Capitalei. 

Doi elevi de la Liceul Teoretic „Eugen Lovinescu” din Capitală au fost bătuţi, miercuri după-amiază, de alţi trei tineri în apropierea unităţii de învăţământ, victimele fiind transportate la spital pentru îngrijiri medicale. Potrivit Poliţiei Capitalei, incidentul s-a petrecut în jurul ore 14.00.

Anterior, în jurul.orei 12.00, între trei dintre baieţi a avut loc o ceartă, motiv pentru care au fost conduşi la direcţiune.

”În prezenţa părinţiilor şi a unui echipaj de poliţie conflictul a fost mediat şi nicio persoană nu a dorit să formuleze plângere. Nefiind vorba despre altceva decât jigniri, nu a fost luată nicio măsura, considerându-se că intervenţia conducerii şcolii este suficientă”, a precizat Poliţia Capitalei.

Imediat după incident unul dintre posibilii agresori a fost identificat şi audiat. Poliţiştii fac cercetări pentru lovire şi alte violenţe. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.