Poliţiştii de la transporturi au constatat, în ultima săptămână, peste 50 de infracţiuni comise în zona staţiilor de cale ferată, porturilor sau aeroporturilor şi au ridicat în vederea confiscării bani şi bunuri în valoare totală de peste 450.000 de lei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Astfel, în perioada 2-9 martie, sub coordonarea Direcţiei de Poliţie Transporturi a Poliţiei Române, poliţiştii au desfăşurat acţiuni pentru prevenirea şi combaterea infracţionalităţii incidente transporturilor feroviare, aeriene şi navale.

Astfel, poliţiştii de la transporturi au patrulat în 326 de staţii de cale ferată, în 468 de trenuri de călători şi în 188 de alte zone de risc (aerogări, obiective economice, rute feroviare şi navale).

În urma acţiunilor desfăşurate, poliţiştii au întocmit 52 de dosare penale pentru fapte precum contrabandă, evaziune fiscală, furt, agresiuni fizice, tâlhărie, distrugere, braconaj piscicol, pescuit ilegal, fals şi uz de fals, precum şi infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere.

De comiterea acestor fapte de natură penală sunt bănuite 31 de persoane, toate fiind surprinse în flagrant delict.

De asemenea, au aplicat 48 de sancţiuni contravenţionale în valoare de peste 4.600 de lei şi au ridicat în vederea confiscării bani şi bunuri în valoare totală de peste 450.000 de lei.

Totodată, poliţiştii de la transporturi au depistat 6 urmăriţi naţional, 9 minori lipsiţi de supraveghere, 3 bolnavi psihic şi 2 deţinători de substanţe halucinogene.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.