Un poliţist de la Serviciul Rutier al Poliţiei Judeţene Buzău, aflat în misiune pe o motocicletă, a fost rănit, miercuri seară, iar motocicleta a ars complet, după ce a fost acroşat de autoturismul pe care îl urmărea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Buzău, poliţistul de 29 de ani se afla în urmărirea unui autoturism, condus de o femeie de 32 de ani, din Berca, pe Calea Eroilor din municipiul Buzău. La un moment dat, motocicleta a fost acroşată de autoturismul urmărit şi proiectată într-un taxi aflat pe sens opus.

În urma impactului, motocicleta de poliţie a luat foc şi a ars complet, iar poliţistul a fost preluat de o ambulanţă pentru îngrijiri medicale.

Femeia, aflată la volanul unui autoturism Fiat, a fost oprită ulterior de un alt echipaj de Poliţie. Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili cum s-a petrecut evenimentul rutier şi dacă gestul şoferiţei a fost unul intenţionat, în încercarea de a scăpa de poliţistul care o urmărea.

  

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.