Un poliţist local din Brăila a fost agresat de un tânăr de 19 ani care fusese prins călătorind fără bilet într-un autobuz aparţinând societăţii de transport în comun. Poliţistul a ajuns la spital cu fractură la un picior.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit unui comunicat remis de Poliţia Locală Brăila, incidentul s-a înregistrat într-un autobuz care circula în municipiul Brăila. O echipă de controlori ai societăţii de transport în comun a oprit un autobuz pentru a verifica dacă toţi călătorii au bilet. În momentul în care au ajuns în dreptul unui tânăr de 19 ani, care nu avea bilet, acesta a devenit violent şi l-a atacat pe poliţistul local care se afla împreună cu echipa de control.

"Incidentul s-a petrecut în jurul orei 18.30, pe B-dul Al.I. Cuza, în zona Băii Moderne. Un autobuz al Braicar a fost oprit în zonă, de către controlorii societăţii, conform procedurii, pentru verificarea biletelor şi abonamentelor călătorilor, când unul dintre aceştia, prins fără bilet, la solicitarea îndreptăţită a poliţistului local de a furniza date privind identitatea, a refuzat să facă acest lucru, devenind violent. Tânărul, în vârstă de 19 ani, l-a îmbrâncit de mai multe ori pe poliţistul local, lovindu-l şi cu pumnul, cel din urmă reuşind să îl pună la pământ pentru a-l încătuşa pe bărbatul agresiv, însă suferind o fractură de gleznă, în timpul altercaţiei. În ajutorul poliţistului local au sărit, în acel moment, unul dintre controlorii Braicar, dar şi un brăilean, martor la incident. La faţa locului a sosit un echipaj de intervenţie din cadrul Poliţiei Locale Brăila, care l-a încătuşat pe individul violent. De asemenea, la faţa locului au mai sosit două Ambulanţe, dar şi un echipaj din cadrul IPJ Brăila ", transmite Poliţia Locală Brăila.

Poliţistul local a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila pentru a primi îngrijiri medicale.

"În ceea ce îl priveşte pe tânărul agresiv, acesta a declarat că ar fi consumat substanţe etnobotanice, care i-ar fi influenţat acţiunile. Acesta a fost predat echipajului IPJ Brăila, fiind condus, de asemenea, la spital, în cauză fiind continuate cercetările", se mai arată în comunicatul Poliţiei Locale.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.