Un bărbat este acuzat de două fapte de ultraj, după ce a lovit şi a ameninţat un poliţist care a fost chemat să aplaneze un conflict în Timişoara. Agresorul a continuat scandalul în autospecială şi în sediul Poliţiei, unde a fost dus la audieri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”În data de 24.03.2024, în jurul orei 22:40, inculpatul l-a lovit pe agentul de poliţie din cadrul Poliţiei Municipiului Timişoara, aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu, iar ulterior, l-a ameninţat cu acte de violenţă. Agentul de poliţie s-a deplasat la o sesizare primită prin intermediul Serviciului de urgenţă 112, iar în momentul în care a ajuns la adresa transmisă, inculpatul s-a repezit asupra persoanei vătămate, exercitând acte de violenţă. Totodată, după imobilizare, inculpatul l-a ameninţat pe agentul de poliţie, atât în timp ce se aflau în autospeciala M.A.I., cât şi ulterior la sediul Poliţiei”, a transmis Parchetul de pe lângă Judecătoria Timişoara.
 
Faţă de agresor, procurorul de caz a formulat o propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, propunere admisăluni de către judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Timişoara.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.