Trei persoane pe numele cărora erau emise mandate pentru executarea pedepsei cu închisoarea, pentru furt calificat şi infracţiuni rutiere, au fost aduse în ţară în perioada 8-9 ianuarie, anunţă, miercuri, Poliţia Română.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În perioada 8-9 ianuarie 2024, Poliţia Română a adus în ţară 3 persoane, ce aveau emise pe numele lor mandate de executare a pedepsei cu închisoarea. Un bărbat, de 26 de ani, din judeţul Hunedoara, care era condamnat la un an şi 3 luni de închisoare, pentru furt calificat, a fost adus din Spania, având emis de către Judecătoria Petroşani pe numele lui un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea”, a transmis Poliţia Română.

Totodată, un alt bărbat, de 56 de ani, din judeţul Tulcea, care era condamnat la 180 de zile de închisoare pentru infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere, a fost adus din Marea Britanie, având emis de către Judecătoria Tulcea pe numele lui un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea.

De asemenea, din Marea Britanie, a fost escortat un bărbat de 27 de ani, din Bacău, condamnat pentru infracţiuni rutiere. Judecătoria Podu Turcului a emis pe numele acestuia un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea.

Cei în cauză au fost încarceraţi, în vederea executării pedepselor.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.