Poliţia Română anunţă că în urma unei acţiuni de control în zona aeroporturilor, pentru verificarea transportului de persoane, în regim „TAXI” şi „în regim de închiriere”, au fost verificate 195 de autovehicule, legitimate 221 de persoane şi aplicate 75 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 21.295 de lei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În data de 7 iulie a.c., Direcţia de Poliţie Transporturi a derulat  o acţiune de control privind legalitatea desfăşurării transportului rutier în regim „TAXI” şi „în regim de închiriere”, în zona aeroporturilor civile din România, anunţă Poliţia Română, într-un comunicat.

Astfel, au fost verificate 195 de autovehicule, legitimate 221 de persoane şi aplicate 75 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 21.295 de lei.

Din totalul sancţiunilor, 21 au fost aplicate pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 38/2003 privind transportul de persoane în regim de taxi şi în regim de închiriere, cu modificările şi completările ulterioare, 46 pentru încălcarea normelor privind circulaţia pe drumurile publice şi 8 la alte acte normative.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.