Poliţiştii au depistat, în ultima săptămână, 115 persoane care erau dispărute sau pe numele cărora existau mandate emise de instanţele de judecată, a anunţat, vineri, Poliţia Română.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Conform sursei citate, în perioada 26 - 30 mai, poliţiştii din întreaga ţară au depistat 78 de persoane semnalate ca fiind dispărute, dintre care 54 de minori. Aceştia au fost încredinţaţi familiilor sau internaţi în centre pentru minori şi nu au fost victime ale vreunei infracţiuni.

De asemenea, au fost depistate 37 de persoane urmărite pentru diverse infracţiuni. Dintre acestea, 30 aveau emise pe numele lor mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, patru aveau mandate de arestare preventivă, două persoane aveau emise pe numele lor mandate europene de arestare, iar o persoană era urmărită prin Biroul Naţional Interpol.

Printre cei prinşi de poliţişti se numără un bărbat de 37 de ani din Piatra Neamţ, care se sustrăgea executării unei pedepse de 3 ani şi 6 luni de închisoare pentru trafic de droguri şi care a fost depistat de poliţiştii din Neamţ în 27 mai, în comuna Mărgineni, şi a fost încarcerat în Penitenciarul Bacău.

De asemenea, poliţiştii din Bucureşti au depistat, în 26 mai, un bărbat de 32 de ani care se sustrăgea executării unei pedepse de 2 ani de închisoare, pentru infracţiuni la regimul stupefiantelor, el fiind încarcerat în Penitenciarul Rahova.

În 29 mai, poliţiştii din Arad au depistat un bărbat de 34 de ani, din comuna Ghioroc, judeţul Arad, care se sustrăgea executării unei pedepse de 5 ani de închisoare pentru furt din locuinţe, el fiind încarcerat în Penitenciarul Arad.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.