Poliţişti de frontieră fac, marţi, 28 de percheziţii în judeţul Botoşani, la locuinţele unor persoane suspecte de deţinerea şi comercializarea de produse din tutun. Vor fi puse în aplicare opt mandate de aducere.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”În această dimineaţa, începând cu ora 06.00,poliţişti de frontieră din cadrul I.T.P.F. Iaşi, sub coordonarea prim procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Săveni, efectuează 28 de percheziţii domiciliare, în judeţul Botoşani, la locuinţele unor persoane suspecte de deţinerea şi comercializarea de produse din tutun. Vor fi puse în aplicare opt  mandate de aducere. Cercetările s-au desfăşurat în perioada august 2020 – prezent, fiind identificate mai multe persoane care au fost implicate in activităţi de contrabandă. În această perioadă au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor peste 21.000 de pachete de  ţigări de provenienţă extracomunitară, în valoare de 258.500 de lei, introduse în ţară prin trecerea peste frontiera verde de pe raza judeţului Botoşani”, a transmis, marţi, Poliţia de Frontieră. 
 
Sursa citată a precizat că pentru comiterea infracţiunilor, persoanele au beneficiat şi de sprijinul a doi lucrători ai instituţiei.
 
La acţiune participă şi poliţişti din cadrul D.G.A.- S.J.A. Botoşani, B.C.C.O. Botoşani, I.P.J. Botoşani precum şi jandarmi din cadrul I.J.J. Botoşani. Suportul de specialitate este asigurat de Direcţia de Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române.
 
Cercetările în cauză continuă, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Săveni. 
 
viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.