Poliţia de Frontieră Iaşi anunţă că, în maşina unui cuplu de ucraineni, la Vama Albiţa, au fost găsiţi 1,6 milioane de dolari, 50.000 de euro, ceasuri şi bijuterii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"În data de 12.03.2022, în jurul orei 17.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa, s-au prezentat pentru a intra în Romania doi cetăţeni ucraineni (soţ şi soţie) cu un autoturism înmatriculat în Ucraina. În baza analizei de risc, poliţiştii de frontieră şi lucrătorii vamali au efectuat un control amănunţit asupra vehiculului", anunţă Poliţia de Frontieră Iaşi.

În urma verificărilor, au fost descoperite în bagajele din autoturism 9 ceasuri diferite mărci, bijuterii, 24 genţi inscripţionate cu denumiri ale unor firme recunoscute şi sume în valută nedeclarate, respectiv peste 1,6 milioane de dolari şi peste 50.000 de euro.

A fost sesizată unitatea de parchet competentă, bunurile si sumele în valută fiind ridicate în vederea continuării cercetărilor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.