Poliţiştii din Bucureşti au făcut, marţi, şapte percheziţii domiciliare în Capitală şi în judeţul Galaţi la persoane bănuite că în luna mai a.c. ar fi pătruns într-un depozit de unde ar fi sustras 1.400.000 de ţigarete, în valoare de peste 1,2 milioane de lei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Astăzi, poliţiştii Capitalei au pus în aplicare şase mandate de percheziţie domiciliară în municipiul Bucureşti şi unul în judeţul Galaţi şi au condus la  audieri patru persoane, trei bărbaţi şi o femeie, cu vârste cuprinse 29 şi 42 de ani, bănuite de săvârşirea infracţiunilor de furt calificat, complicitate la furt calificat şi punerea în circulaţie sau conducerea  unui autovehicul cu numere false”, a transmis, marţi, Poliţia Capitalei.

Poliţiştii Capitalei au declanşat cercetările după ce au fost sesizaţi că, la data de 23 mai, dintr-un depozit din Sectorul 2, persoane necunoscute au sustras 140 de baxuri de ţigarete, respectov 1,4 milioane de ţigarele, în valoare de 1.280.000 lei.

Din cercetări a reieşit faptul că ţigaretele ar fi fost sustrase şi ulterior ar fi fost  transportate cu autovehicul cu numere false.

În urma percheziţiilor poliţiştii au ridicat în vederea recuperării prejudiciului de aproximativ 266.000 de euro, patru autoturisme de la persoanele bănuite, iar activităţile de  recuperare a prejudiciului continuă.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.