Patru bărbaţi, cu vârste cuprinse între 30 şi 50 de ani, au fost reţinuţi în urma celor 29 de percheziţii făcute la persoane suspectate de contrabandă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Urmare a 29 de percheziţii  desfăşurate astăzi de poliţistii Serviciului de Investigare a Criminalitaţii Economice - Sector 2 din cadrul D.G.P.M.B. în cadrul unui dosar penal aflat în supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, vă comunicăm faptul că patru bărbaţi, cu vârste cuprinse între 30 şi 50 de ani au fost reţinuţi pentru 24 de ore”, a transmis, miercuri seară, Poliţia Capitalei.

Sursa citată a precizat că poliţiştii au ridicat în vederea continuării cercetărilor peste 7.600 de ţigarete, 7.000 de bucăţi tubulatură ţigarete, aproximativ 1,5 kg de tutun uscat, 131 kg de tutun mărunţit, o maşină de tocat tutun, 4.400 de bucăţi filtre ţigarete, 400 de bucăţi foiţe filtru şi 200 de bucăţi foiţe ţigarete.

Poliţiştii au făcut, miercuri, 29 de pecheziţii în municipiul Bucureşti şi în judeţele Călăraşi, Braşov, Satu Mare, Arad, Caraş-Severin, Mureş, Gorj şi Constanţa, într-un dosar de contrabandă cu tutun.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.