Poliţia Capitalei face verificări după apariţia unei înregistrări video în care un poliţist local din Sectorul 1 refuză să se legitimeze în faţa unor poliţişti rutieri şi le spune că îl va chema pe şeful său. "Niciun responsabil din managementul Brigăzii nu a antamat vreo intervenţie cu privire la activitatea poliţistului din cadrul Brigăzii Rutiere", precizează Poliţia Capitalei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"Atât poliţistul rutier, cât şi poliţistul local se aflau în exercitarea atribuţiilor de serviciu în domeniul siguranţei rutiere. Se efectuează verificări cu privire la discuţia dintre poliţistul din cadrul Brigăzii Rutiere şi cel al Poliţiei Locale, pentru a se stabili contextul acestuia şi motivele care l-au declanşat", a transmis, sâmbătă, Poliţia Capitalei.
 
Reprezentanţii instituţiei precizează că "niciun responsabil din managementul Brigăzii nu a antamat vreo intervenţie cu privire la activitatea poliţistului din cadrul Brigăzii Rutiere".
 
În imagini se vede cum un poliţist local refuză să se legitimeze în faţa poliţiştilor rutieri, spunând că îl sună pe şeful său. Mai mult, el le spune agenţilor de la Rutieră "să-şi vadă de treabă că iese scandal mare", întrucât "şi voi aveţi şefi, şi eu am şefi". El susţine că nu le dă actele până nu vine un şef la faţa locului, dar şi că nu are permis de conducere, că a venit pe jos şi că este patrulă pedestră.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.