Poliţiştii din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice - Sector 2, au pus în executare două mandate de aducere, în judeţul Galaţi, pe numele a doi bărbaţi, cercetaţi cu privire la săvârşirea infracţiunii de înşelăciune. Aceştia ar fi indus în eroare persoana vătămată, respectiv să achite în contul unei societăţi aproximativ 70.000 de lei, pentru achiziţia unori panouri ce nu ar fi fost livrate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit Poliţiei Române, din cercetări ar fi reieşit că, în perioada iunie-august 2022, cei doi bărbaţi ar fi indus în eroare persoana vătămată, respectiv să achite în contul unei societăţi aproximativ 70.000 de lei în contextul încheierii unui contract de vânzare, reprezentând achiziţia unori panouri ce nu ar fi fost livrate. 
 
Cei doi bărbaţi au fost reţinuţi, iar în cursul zilei de astăzi urmează să fie prezentaţi instanţei cu propunere corespunzătoare.
 
Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de înşelăciune, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2. Acţiunea a beneficiat de sprijinul Serviciului Paşapoarte Galaţi.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.