Poliţia Capitalei anunţă, miercuri, că nu este necesară expertizarea psihiatrică a copilului de 9 ani care şi-a înjunghiat bunica, întrucât la această vârstă minorul nu are discernamant.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Reprezentanţii Poliţiei Capitalei au făcut, miercuri, precizări cu privire la dosarul instrumentat de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri, care vizează uciderea prin înjunghiere a femeii de 70 de ani de către nepotul său în vârstă de 9 ani.

”Nu este necesară expertizarea psihiatrică a minorului, legea statuând că la această vârstă minorul nu are discernamant”, au precizat reprezentanţii Poliţiei Capitalei.

Potrivit acestora, în ceea ce priveşte consilierea minorului lui sau alte aspecte ce se înscriu în aceasă sferă, competenta revine DGASPC.

Copilul de 9 ani şi-a înjunghiat, marţi, bunica în timp ce se aflau amândoi în locuinţă, ulterior el sunând la 112. Ulterior, copilul le-a relatat anchetatorilor că motivul reacţiei sale a fost o dispută legată de faptul că bunica sa nu l-a lăsat la calculator.

În urma plăgii din zona gâtului, femeia a murit.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.