Poliţia Capitalei cere sprijinul populaţiei pentru a găsi o fată de 16 ani care a plecat de acasă, din Sectorul 5, marţi dimineaţă, şi nu s-a mai întors.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Astăzi, 21 februarie 2023, Poliţia Capitalei a fost sesizată şi solicită sprijin în vederea depistării unei minore care, în cursul acestei dimineţi, a plecat de la adresa de domiciliu din Sectorul 5 şi nu a mai revenit până în prezent”, a anunţat Poliţia Municipiului Bucureşti.

Fata se numeşte Leontina-Elena D’Andrea Matei, are 16 ani, 1,55 metri înălţime şi 50 de kilograme, faţă rotundă, constituţie atletică, ten alb, păr castaniu, ochi verzi şi o aluniţă sub ochiul drept.

Persoanele care au văzut-o sau pot oferi detalii sunt rugate să anunţe Poliţia Capitalei, apelând numărul unic de urgenţă 112.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.