Un număr de 25 de persoane din Bucureşti, Ilfov şi Călăraşi sunt duse la audieri la Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice Sector 2, într-un dosar de evaziune fiscală prin vânzare de obiecte de vestimentaţie şi de cosmetice fără a emite documente, prejudiciul fiind de un milion de lei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”În această dimineaţă, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Serviciul Investigare a Criminalităţii Economice Sector 2, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, a pus în executare 25 de mandate de aducere, pe raza Municipiului Bucureşti şi în judeţele Ilfov şi Călăraşi, emise pe numele unor suspecţi cercetaţi într-un dosar de evaziune fiscală”, anunţă Poliţia Capitalei.
 
Conform procurorilor, suspecţii achiziţionau produse vestimentare şi cosmetice, după care le vindeau prin intermediul unor site-uri sau anunţuri, fără a emite documente. 
 
Prejudiciul adus bugetului consolidat al statului se ridică la aproximativ 1 milion de lei.
 
Cele 25 de persoane vor fi duse pentru audieri la sediul Serviciului Investigare a Criminalităţii Economice Sector 2.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.