Poliţia Judeţeană Arad anunţă că s-a autosesizat şi că va lua măsuri în cazul unei femei de 39 de ani, fără adăpost şi cunoscută cu afecţiuni psihice, care a împins o altă femeie spre şosea, în timp ce aştepta la un semafor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Verificările au început după ce o femeie a relatat că, în timp ce aştepta la un semafor din muniicipiul Arad, a fost prinsă de mână şi împinsă din spate de către o altă femeie. Victima a reuşit să se echilibreze pentru a evita să cadă în faţa maşinilor, dar a menţionat că nimeni nu a intervenit să o ajute. Ea a reuşit să o fotografieze pe cea care a împins-o.
 
Poliţia Judeţeană Arad a anunţat, vineri, că la instituţie nu a fost depusă nicio plângere cu privire la acest incident.
 
"Poliţiştii Municipiului Arad s-au sesizat din oficiu şi au identificat persoana implicată, ca fiind o femeie de 39 de ani, fără adăpost, cunoscută cu afecţiuni psihice, urmând a se lua faţă de aceasta măsurile legale pentru îndepărtarea oricărui pericol de natura să perturbe ordinea şi siguranţa publică", a precizat sursa citată.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.