Inspectoratul General al Poliţiei Române anunţă, sâmbătă seara, că plouă torenţial pe Autostrada A3 Bucureşti - Ploieşti, între kilometrii 14 şi 47, cu acumulare de apă pe carosabil, existând risc de acvaplanare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că plouă torenţial pe Autostrada A3 Bucureşti - Ploieşti, între kilometrii 14 şi 47, cu acumulare de apă pe carosabil, existând risc de acvaplanare.  

Inspectoratul General al Poliţiei Române recomandă conducătorilor auto să circule cu foarte mare atenţie, reducând semnificativ viteza de deplasare şi să mărească distanţa de siguranţă dintre autovehicule.

De asemenea, în cazul în care consideră că vizibilitatea nu vă mai permite deplasarea în siguranţă, conducătorii auto sunt sfătuiţi să oprească în primul spaţiu de servicii şi să aştepte încetarea averselor torenţiale.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.