Un bărbat din Ploieşti este cercetat pentru violenţă în familie, după ce a fost văzut de un poliţist local în timp ce-şi bătea pe stradă fiul în vârstă de 13 ani, autorităţile anunţând Direcţia pentru Protecţia Copilului în acest caz.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit unui comunicat dat publicităţii, marţi, de Poliţia Locală Ploieşti, un angajat al acestei instituţii, aflat în timpul serviciului la o instituţie publică, şi-a sesizat colegii, luni după-amiază, după ce a văzut cum un bărbat bate un copil pe o stradă din centrul municipiului Ploieşti.

Bărbatul, în vârstă de 53 de ani, a fost oprit de către echipajul Poliţiei Locale, după ce poliţiştii au constatat că fiul acestuia, în vârstă de 13 ani, are pe faţă urme vizibile ale violenţelor din partea tatălui. În momentul în care a fost oprit de echipajul poliţiei Locale, bărbatul a devenit violent şi a fost nevoie să fie încătuşat pentru a fi dus la audieri.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Tatăl agresiv a fost dus la Secţia de Poliţie numărul 1 Ploieşti, unde a fost, de asemenea, chemat şi un reprezentant al Direcţiei Generale pentru Asistenţă Socială şi pentru Protecţia Copilului (DGASPC) Prahova.

La audieri, bărbatul le-a spus poliţiştilor că îşi luase copilul de la şcoala "Anton Pann” din Ploieşti, unde acesta învaţă, şi era nervos fiindcă aflase că fiul său are mai multe note mici despre care nu a spus acasă.

În urma audierilor, DGASPC Prahova l-a dus pe băiatul bătut într-un centru de zi aflat în subordinea acestei instituţii.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.