Fostul preşedinte al Judecătoriei Piteşti Gabriela Iordache, în vârstă de 45 de ani, a încercat să se sinucidă, duminică dimineaţă, ea ingerând mai multe substanţe toxice folosite în gospodărie, între care clor şi detartrant. Soţul femeii a sunat la 112, iar femeia a fost dusă la spital în stare extrem de gravă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Magistratul Gabriela Iordache, fost preşedinte al Judecătoriei Piteşti în urmă cu patru ani, a încercat să se sinucidă, ea lăsând un bilet de adio în care îşi cere iertare, fără a-şi explica însă gestul.

Surse apropiate judecătoarei au declarat că soţul acesteia, executor judecătoresc, a găsit-o duminică dimineaţă, puţin după ora 5.00, în casa lor din localitatea Ştefăneşti. Femeia era în stare gravă, după ce a ingerat clor şi detartrant, substanţe folosite pentru curăţenia în gospodărie. Soţul ei  a sunat la 112, iar judecătoarea a fost dusă la spital, unde a fost internată la secţia de terapie intensivă. În prezent, ea este internată la Spitalul Floreasca din Capitală în stare critică, având leziuni foarte grave în zona căilor respiratorii superioare şi a esofagului.

Femeia, care este judecătoare la Secţia Penală a Judecătoriei Piteşti, are trei copii.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.