Pistolul şi muniţia furate, la început anului, dintr-o locuinţă din judeţul Ilfov au fost găsite, iar un tânăr de 24 de ani a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

IPJ Ilfov anunţă, miercuri, că au fost găsite pistolul şi muniţia furate, în 6 ianuarie, dintr-o locuinţă din oraşul Voluntari.

”În cadrul activităţilor investigativ operative, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Ilfov împreună cu scafandrii din cadrul ISUBIF au desfăşurat activităţi de căutare a pistolului şi a muniţiei aferente, în mediul acvatic, context în care, la data de 30 ianuarie a.c., aceştia au descoperit pistolul şi cartuşele aferente, reclamate ca fiind sustrase din locuinţa situată în oraşul Voluntari”, a transmis IPJ Ilfov.

Sursa citată a menţionat că, în aceeaşi zi, un tânăr de 24 de ani a fost dus la audieri şi a fost ulterior prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă, care au emis mandat pentru 30 de zile.

”Precizăm faptul că, în prezenta cauză, faţă de bărbatul de 24 de ani, a fost dispusă la data de 18 ianuarie a.c. reţinerea pentru 24 de ore,  iar la data de 19 ianuarie a.c., faţă de acesta s-a dispus şi măsura controlului judiciar, de către procurorul de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu, în alte 2 dosare de urmărire penală privind săvârşirea infracţiunilor de furt calificat, din 2 locuinţe situate în oraşul Popeşti Leordeni”, a mai precizat IPJ Ilfov.

Furtul a fost reclamat în 6 ianuarie. Un bărbat a anunţat că persoane necunoscute i-au furat din casă un pistol letal, peste 20 de cartuşe şi bijuterii.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.