Un pistol de calibrul 9 milimetri şi şase cartuşe cu bilă metalică au fost găsite de poliţiştii din Craiova, într-o maşină oprită la un control în trafic. De asemenea, în autoturism au fost găsite şi droguri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Dolj a transmis, miercuri, că poliţişti din cadrul Biroului Rutier Craiova au oprit pentru control, marţi seara, pe strada Împăratul Traian, un autoturism la volanul căruia a fost identificat un bărbat de 33 de ani, din localitate.
 
"Întrucât conducătorul auto manifesta un comportament agitat, poliţiştii au efectuat controlul corporal al acestuia şi controlul autoturismului. În urma controlului autoturismului, poliţiştii au descoperit sub scaunul din dreapta un pistol din metal, calibru 9 mm, cu încărcător, iar în cotiera faţă, şase cartuşe cu bilă metalică”, a anunţat IPJ Dolj. 
 
Totodată, în torpedoul autoturismului poliţiştii au găsit o bancnotă rulată, cu urme de substanţă pulverulentă de culoare alb, precum şi o cutie de medicamente care conţinea un blister cu 19 comprimate de culoare alb. 
 
Bărbatul a fost dus la sediul Biroului Rutier Craiova, unde a fost testat cu aparatele DrugTest şi Alcooltest, rezultatele fiind negative.
 
În cauză, a fost întocmit un dosar penal pentru deţinerea de droguri de risc, pentru consum propriu, şi nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor. Pistolul, cartuşele, blisterul şi bancnota au fost ridicate de poliţişti.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.