Un pieton a fost accidentat mortal, marţi, pe Bulevardul Mihai Bravu din Capitală. Poliţiştii au stabilit că bărbatul de 36 de ani a traversat neregulamentar, iar traficul în zonă este perturbat, valorile de trafic fiind ridicate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Reprezentanţii Brăgăzii Rutiere a Capitalei au anunţat, marţi, că şoferul unui autovehicul în vârstă de 41 de ani, care se deplasa pe Şoseaua Mihai Bravu, dinspre Calea Vitan către Piata Sudului, la urcarea pe Podul Văcăreşti, a surprins şi accidentat mortal un bărbat în vârstă de 36 de ani.
 
Din primele date se pare că pietonul ar fi traversat strada neregulamentar, prin loc nepermis şi fără să se asigure.
 
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind 0.
 
”Se efectuează cercetarea la faţa locului pentru stabilirea cauzelor şi împrejurărilor producerii evenimentului rutier”, au precizat reprezentanţii Poliţiei Capitalei. 
 
Potrivit acestora, este restricţie la urcarea pe Podul Văcăreşti, pe sensul Şoseaua Mihai Bravu - Piata Suduluim iar valorile de trafic sunt crescute. 
 
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.