Cristian Popescu Piedone susţine că sediul său de campanie a fost vandalizat în noaptea de miercuri spre joi, pe pereţii clădirii fiind inscripţionate mesaje precum „ucigaş”, „asasinule”, „criminalule” şi că la originea incidentului se află contracandidatul de la PSD, primarul interimar de la sectorul 4, Daniel Băluţă, Până la această oră nu a fost depusă o plângere la poliţie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cristian Popescu Piedone a postat pe Facebook o fotografie a sediului său şi a scris:  „Cu asta se ocupă oamenii primarului interimar Băluţă. Domnule primar interimar neales, vă rog să mergeţi pe stradă şi să le spuneţi oamenilor în faţă că sunt un criminal, să îi auziti pe ei ce răspund, ce cred. Sau, şi mai bine, spuneţi-le de proiectele pe care le aveţi pentru Sectorul 4, dacă aveţi. Nu vă construiţi campania electorală pe o dramă! Sa fim judecati la vot, pe 5 iunie!”.

Imagini similare au fost făcute publice şi de alte persoane din echipa de campanie a lui Cristian Popescu Piedone, care au declarat pentru News.ro că au primit informaţii de la locatarii blocului la parterul căruia Piedone şi-a deschs sediul de campanie că, joi dimineaţă, în jurul orei 6.00, patru persoane îmbrăcate în negru au scris mesajele „ucigaşul”, „criminalule”, „asasinule” cu roşu pe pereţii, geamurile şi ramele din PVC ale sediului de campanie.

La ora transmiterii acestei ştiri nu există o plângere depusă la niciuna dintre secţiile Poliţiei Capitalei. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.