Peste două tone de peşte fără documente legale, 500 de unelte de pescuit şi 10 ambarcaţiuni au fost ridicate de poliţişti, în urma acţiunilor desfăşurate, în luna aprilie, pentru protejarea fondului piscicol. Au fost organizate aproape 900 de acţiuni şi controale, pe parcursul cărora au fost verificate 520 de societăţi comerciale, asociaţii de profil, depozite, amenajări piscicole, pieţe şi târguri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În perioada 1 – 30 aprilie, sub coordonarea de specialitate a Direcţiei de Ordine Publică a Poliţiei Române, poliţiştii au continuat acţiunile pentru protejarea fondului piscicol.

Astfel, au fost organizate aproape 900 de acţiuni şi controale, pe parcursul cărora au fost verificate 520 de societăţi comerciale, asociaţii de profil, depozite, amenajări piscicole, pieţe şi târguri.

În urma activităţilor desfăşurate, poliţiştii au întocmit 139 de dosare penale, în cadrul cărora sunt cercetate 94 de persoane. 

De asemenea, poliţiştii au aplicat 307 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de peste 5.000.000 de lei şi au confiscat aproximativ 2.250 de kilograme de peşte din diferite specii, din care 9 kilograme de sturion, fără documente legale de provenienţă.

Totodată, au fost ridicate în vederea confiscării 10 ambarcaţiuni, 500 de unelte de pescuit, un autovehicul şi alte 54 de bunuri.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.