Poliţiştii Serviciului de Poliţie Transporturi Aeriene au găsit în bagajele unui cetăţean sirian, sosit din Dubai, peste 7,5 kilograme de tutun pentru narghilea. Tutunul a fost confiscat şi predat autorităţilor vamale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Poliţiştii Serviciului de Poliţie Transporturi Aeriene, în baza informaţiilor obţinute, au desfăşurat, miercuri seară, o acţiune în zona publică a terminalului sosiri internaţionale din Aeroportul Internaţional "Henri Coandă" Bucureşti, pentru depistarea persoanelor care introduc în ţară diferite bunuri şi valori, cu încălcarea reglementările legale în vigoare.

Astfel, poliţiştii au oprit, pentru verificarea bagajelor, un cetăţean sirian de 45 de ani, care sosise din Dubai cu o aeronavă.

"În urma controlului, poliţiştii de la Transporturi Aeriene au descoperit, în bagajele bărbatului, peste 7,5 kilograme de tutun pentru narghilea, pe care acesta nu le declarase la controlul vamal. Astfel, în conformitate cu prevederile Legii nr. 86/2006 privind Codul Vamal al României, poliţiştii au ridicat cantitatea de tutun în vederea confiscării şi au anunţat organele vamale, în vederea predării celor peste 7,5 kg de tutun şi a sancţionării contravenţionale a persoanei în cauză", se arată într-un comunicat de presă de joi al Poliţiei Române.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.