Peste 60 de persoane au fost amendate, sâmbătă, după ce au participat o petrecere în Craiova, la faţa locului intervenind poliţişti, jandarmi, luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale şi militari. Unii dintre participanţii la petrecere au primit şi câte 2 amenzi, pentru că nu aveau declaraţie pe propria răspundere, valoarea sancţiunilor ridicându-se la 131.000 de lei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului (IPJ) Dolj a anunţat că, sâmbătă, poliţişti din cadrul Secţiei 1 Poliţie Craiova s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, la o adresă din zona Balta Craioviţa, are loc o petrecere la care participă un număr mare de persoane.

La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje din cadrul Poliţiei municipiului Craiova, luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale, jandarmi din cadrul Inspectoratlui de Jandarmi Judeţean Dolj şi de la Gruparea Mobilă de Jandarmi Craiova, precum şi militari.

“Astfel, forţele de ordine au procedat la legitimarea şi sancţionarea persoanelor identificate la locaţia respectivă, fiind totodată dispuse măsuri de dispersare a acestora. În total, poliţiştii au legitimat 62 de persoane, cărora le-au fost aplicate 112 sancţiuni contravenţionale, toate pentru încălcarea prevederilor ordonaţelor militare”, au precizat reprezentanţii IPJ Dolj.

Poliţiştii spun că mai multor persoane care nu locuiau în zona respectivă le-au fost aplicate câte două amenzi, toate la ordonanţele militare, pentru lipsa declaraţiei, în plus faţă de ceilalţi care au primit o sancţiune.

Valoarea totală a amenzilor este de 131.000 de lei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.