Echipa comună de control din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Calafat, formată din poliţişti de frontieră români şi bulgari, a descoperit în maşina cu care călătoreau doi cetăţeni bulgari 12 pachete care conţineau aproximativ 6.2 kg de substanţă maronie, suspectă a fi heroină.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Vineri, în jurul orei 15.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, judeţul Dolj, s-au prezentat pentru a intra în ţară, călătorind cu un autoturism marca Volvo înmatriculat în Bulgaria, doi cetăţeni bulgari, în vârstă de 24, respectiv 26 de ani. Acţionând în baza unei analize de risc, echipa comună de control formată din poliţişti de frontieră români şi bulgari a procedat la efectuarea unui control amănunţit asupra autoturismului. Astfel, poliţiştii de frontieră au depistat, într-un spatiu special amenajat în lateralele banchetei din spate , 12 pachete, în greutate de aproximativ 500 grame fiecare, ce conţineau o substanţă maronie, suspectă a fi heroină", anunţă sâmbătă Poliţia de Frontieră.

Poliţiştii de frontieră au întrerupt călătoria celor două persoane, iar conform protocolului româno-bulgar privind controlul comun la trecerea frontierei, acestea au fost preluate de către autorităţile bulgare în vederea continuării cercetărilor şi stabilirii întregii activităţi infracţionale, urmând ca la finalizarea acestora să fie luate măsurile legale ce se impun.

În urma cercetărilor preliminare făcute de autorităţile bulgare, acestea au informat că este vorba despre 6203 grame de heroină.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.