Peste 50 de percheziţii au loc marţi dimineaţă, în Bucureşti şi în judeţele Braşov, Ilfov, Călăraşi, Ialomiţa, Vâlcea, într-un dosar de contrabandă cu tutun.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”În această dimineaţă, poliţiştii din Braşov efectuează 55 de percheziţii domiciliare, în Bucureşti şi în 5 judeţe, într-un dosar penal de contrabandă cu produse accizabile. 
La data de 17 decembrie 2019, poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Braşov, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria  Braşov, cu sprijinul Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Economice, efectuează 55 de percheziţii domiciliare pe raza judeţelor Braşov, Ilfov, Călăraşi, Ialomiţa, Vâlcea şi în municipiul Bucureşti”, anunţă IGPR.
 
Din cercetări, a reieşit faptul că, în perioada ianuarie 2018 - decembrie 2019, mai multe persoane ar fi deţinut la domiciliile lor sau în alte locaţii cu destinaţie specială de depozitare, tutun, pe care ulterior l-ar fi comercializat către persoane din toată ţara,  deşi cunoşteau faptul că acesta provine din contrabandă.
 
Alături de poliţişti din cadrul I.P.J. Braşov, în acţiuni sunt angrenaţi poliţişti  din cadrul inspectoratelor de poliţie judeţene pe raza cărora se vor desfăşura percheziţiile, Direcţiei Generale a Poliţiei Municipiului Bucureşti, precum şi luptători din cadrul S.I.A.S. – I.G.P.R., Serviciului pentru Acţiuni Speciale Bucureşti şi Serviciului pentru Acţiuni Speciale Braşov.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.