Peste 50 de apeluri de urgenţă au fost primite de Salvamont în ultimele 24 de ore, cele mai multe fiind pentru salvamontiştii din municipiul Braşov şi pentru cei din Bihor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În ultimele 24 de ore, la Dispeceratul Naţional Salvamont s-au primit 54 apeluri de urgenţă: 6 apeluri pentru Salvamont Predeal, 1 apel pentru Salvamont Caraş- Severin, 3 apeluri pentru Salvamont Sinaia, 5 apeluri pentru Salvamont Cavnic, 10 apeluri pentru Salvamont municipiul Braşov, 2 apeluri pentru Salvamont Mureş, 6 apeluri pentru Salvamont Lupeni, 5 apeluri pentru Salvamont Buşteni, 1 apel pentru Salvamont Sibiu, 1 apel pentru Salvamont Alba, 5 apeluri pentru Salvamont Gorj, 7 apeluri pentru Salvamont Salvaspeo Bihor, 1 apel pentru Salvamont Cluj şi 1 apel pentru Salvamont Harghita.

De asemenea s-au mai primit alte 53 apeluri prin care se solicitau informaţii despre zona montană, potrivit Salvamont.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.