Treizeci şi trei de percheziţii, dintre care 19 la sediul unor instituţii publice, au loc, luni, în judeţele Vâlcea şi Gorj, într-un dosar în care există suspiciuni de comitere a mai multor infracţiuni legate de activitatea de vânzare a cărbunelui. Acţiunea vizează şi un poliţist care administrează o firmă de comercializare a cărbunelui şi a materialului lemnos.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Parchetul de pe lângă Tribunalul Vâlcea a transmis, luni, printr-un comunicat de presă, că procurorii fac cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârşirea unor infracţiuni de corupţie, delapidare, fals şi infracţiuni contra patrimoniului, în legătură cu activitatea de comercializare a cărbunelui, fapte săvârşite în perioada 2021-2022. 
 
“Activităţile vizează şi un agent de poliţie care administrează în fapt o societate comercială al cărei obiect de activitate constă în comercializarea de cărbune şi material lemnos. În cursul zilei de astăzi, 28 noiembrie 2022, ca urmare a obţinerii autorizărilor legale de la instanţa competentă, se efectuează 33 percheziţii domiciliare pe raza judeţelor Vâlcea şi Gorj, din care 19 sunt la sediul unor instituţii publice, restul reprezentând domiciliile unor persoane fizice”, se arată în comunicat.
 
Sursa citată menţionează că la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea urmează a fi prezentate pentru audieri mai multe persoane.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.