Jandarmeria Capitalei anunţă că a dispus măsuri suplimentare de ordine publică pentru evenimentele care vor avea loc în noaptea de Revelion, când peste 200 de jandarmi vor fi mobilizaţi la cele două petreceri organizate de primării în Piaţa George Enescu şi în Parcul Titan.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Începând din această seară şi până în 2 ianuarie, jandarmii vor intensifica acţiunile de prevenire în locurile aglomerate, precum pieţele, gările, autogările, târgurile, staţiile RATB, mijloacele de transport în comun sau în zona centrelor comerciale. Va fi acordată o atenţie sporită şi vor fi desfăşurate acţiuni în proximitatea cluburilor, restaurantelor şi sălilor de jocuri, mai spune Jandarmeria.

De asemenea, în Piaţa George Enescu şi în Parcul Titan, unde vor fi organizate petreceri de Revelion, se vor afla peste 200 de jandarmi.

Pentru a evita producerea unor incidente, Jandarmeria Capitalei face mai multe recomandări:

 - persoanele care participă la evenimente în Bucureşti să manifeste răbdare, să respecte recomandările jandarmilor şi să evite implicarea în conflicte de orice natură;

- în cazul în care sunt martorii săvârşirii unor fapte de natură antisocială sau le este tulburată liniştea, cetăţenii sunt invitaţi să solicite sprijinul forţelor de ordine din zonă sau să solicite echipajele de jandarmi prin sistemul unic de urgenţă „112”;

- în această perioadă, părinţii sunt rugaţi să supravegheze cu atenţie sporită copiii pentru a preveni eventualele accidente în urma folosiri obiectelor de distracţie pe bază de amestecuri pirotehnice.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.