Poliţiştii au luat în supraveghere, numai în luna septembrie, 1.740 de persoane, faţă de care instanţele au dispus măsuri preventive, dintre acestea 340 fiind arestate la domiciliu. În totalm se află sub supraveghere peste 15.000 de persoane, la nivel naţional.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”În perioada 1-30 septembrie 2023, în urma acţiunilor desfăşurate de Poliţia Română, au fost luate în supraveghere 1.740 de persoane, faţă de care organele judiciare au dispus măsuri preventive. Astfel, faţă de 340 de persoane a fost dispusă măsura arestului la domiciliu, iar faţă de 1.400 de persoane a fost dispusă măsura controlului judiciar”, se precizează într-un comunicat de presă, de duminică, al Poliţiei Române. 
 
Conform sursei citate, în prezent, se află în supraveghere 15.162 de persoane cu măsuri preventive, dintre care 2.107 se află în arest la domiciliu, 13.030 se află sub control judiciar, iar faţă de 25 de persoane a fost dispusă măsura controlului judiciar pe cauţiune.
 
”Valoarea totală stabilită prin măsurile preventive de control judiciar pe cauţiune de către organele judiciare este de 3.950.000 de euro şi 210.040 de lei”, se mai arată în comunicat.
 
În cazul în care persoanele puse sub supraveghere judiciară nu îşi respectă obligaţile, Poliţia sesizează instanţele de judecată.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.