Peste 1.000 de persoane protestează, la ora teansmiterii acestei ştiri, la Palatul Cotroceni şi scandează "Jos Iohannis", "Grindeanu, nu te lăsa, noi suntem de partea ta", "PNL şi USR aceeaşi mizerie”, "Vrem guvern democrat" şi "Ghinion, am ieşit şi noi”. Circulaţia rutieră prin faţa Palatului Cotroceni a fost blocată. În timpul manifestaţiei a avut loc un incident, o persoană fiind scoasă din zona de protest după ce s-a aruncat cu bulgări de zăpadă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La protestul de la Palatul Cotroceni vin în continuare oameni, numărul manifestanţilor fiind în creştere.

După ce numărul protestatarilor a crescut, circulaţia a fost blocată în faţa Palatul Cotroceni, pe ambele sensuri ale bulevardelor Gheorghe Marinescu şi Eroii Sanitari.

Oamenii care protestează la Palatul Cotroceni scandează: "Ieşi afară, javră ordinară", "Demisia", "Hoţul de case”, "Hoţul strigă hoţii”, "Instigatorul", "DNA să vină să te ia", "Jos Iohannis", "PNL şi USR aceeaşi mizerie”, "Vrem guvern democrat", "Ghinion, am ieşit şi noi", "Ieşi afară, slugă ordinară", "Grindeanu, nu te lăsa, noi suntem de partea ta", "Nu suntem românii tăi", „Marioneta", "Ne-am săturat, te vrem suspendat", "Iohannis şi Nicuşor, trădătorii de popor", "Jos Kovesi" şi "Bucureşteni, veniţi la Cotroceni".

Manifestanţii afişează mesaje precum: "Ai băga ţara-n belea, vine Luluţa să te ia", "Iohannis, demisia", "Respectă votul majorităţii, nu admitem ca minoritatea să guverneze ţara", "Jos Iohannis", "Domnule preşedinte, am votat PSD dar, nu sunt ciuma roşie".

O femeie a venit la manifestaţie cu o hartă a României, pe care a afişat-o pe unul dintre gardurile din zona de protest.

Câţiva oameni s-au urcat, la un moment dat, pe un gard care delimitează zona de protest şi au scandat: "Jos Iohannis", apoi au huiduit şi au fluierat.

În zona de protest de la Palatul Cotroceni a venit şi o tânără cu o pancartă pe care avea un mesaj împotriva Guvernului, aceasta fiind bruscată de unii manifestanţi.

Un student care a venit la Palatul Cotroceni a spus că voia să întrebe ce se întâmplă şi pentru ce se protestează, moment în care o femeie l-a bruscat şi a vrut să îl lovească cu umbrela.

Un manifestant le-a spus jandarmilor că nu este corect ca ei să fie înghesuiţi şi cei care protestează în Piaţa Victoriei să aibă un spatiu atât de larg de desfăşurare.

Protestul din faţa Palatului Cotroceni are loc simultan cu manifestaţia din Piaţa Victoriei, unde de şase zile se strâng peste 100.000 de oameni, sâmbătă participând peste 170.000 de oameni, nemulţumiţi de ordonanţa de urgenţă privind codurile penale. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.