O persoană suspectată de trafic de droguri a fost reţinută de către procurorii DIICOT care vor propune magistraţilor arestarea preventivă. Persoana a înfiinţat o cultură de cannabis în grădina unei case din judeţul Dolj, fiind prinsă de anchetatori când încerca să vândă 7 kilograme.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”La data de 10.04.202, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul  Teritorial Craiova au dispus reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore a unui inculpat, pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de risc. În cauză s-a reţinut faptul că inculpatul a înfiinţat şi întreţinut, în scopul comercializării, o cultură outdoor de canabis, în grădina unei case situate în  mediul rural al judeţului Dolj, fiind surprins în flagrant în momentul punerii în vânzare a  cantităţii de aproximativ 7 kilograme de canabis, pentru  suma de 13.000 de euro”, au transmis, marţi, DIICOT şi IGPR.

Anchetatorii au precizat că activitatea a fost urmată de punerea în aplicare a 5 mandate de percheziţie domiciliară pe raza judeţului Dolj, în urma cărora au fost descoperite şi ridicate în vederea indisponibilizării cantitatea de 2,2 kilograme de canabis, un cântar de precizie, cu urme de materie vegetală, precum şi două telefoane mobile.

”În cursul zilei de 11.04.2023, urmează să fie sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Dolj, cu propunerea de arestare preventivă a inculpatului, pentru o perioadă de 30 de zile”, au mai precizat sursele citate.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.